Кетъринг

За сладки, солени и смесени събития.

Кетъринг с палачинкови хапки е по-необичайно, но всъщност доста практично решение. Не само защото всеки обича палачинки. Подобно на дегустацията, вкусването на нещо ново, мистериозно забулено в палачинково одеало е момент на фокусиране, в който гостът се оставя на сетивата си да го водят, макар и за кратко. И ето, че той вече иска да опита от всички налични видове. А наред с любопитството, бързо и неусетно и чувството за ситост бива удовлетворено. Мисията изпълнена.

За фирмено събиране, корпоративно мероприятие, частно парти, семеен повод или пък детски рожден ден, ние от Пантастик Кетъринг предлагаме богат избор от палачинкови плата от сладки, солени и пълнозърнести палачинки и напитки. 

Сред най-успешните и големи събития, които сме обезпечавали с кетъринг, е 5-тата Фейсбук Конференция в ИЕС с над 300 гости през 2017г.

Изтегли кетъринг брошура:

За успешно и безгрижно представяне на домакините ние залагаме на:

Качество

Нашите продукти са произведени от отлични суровини с контролиран произход и доказани вкусови качества.

Достъпност

Предлагаме кетъринг с широка гама вкусове на съвсем достъпни цени.

Разнообразие

Непрекъснато обогатяваме продуктовата гама, за да удовлетворим и най-изобретателните клиенти.

Кога и как да поръчаме?

За да обработим запитването за кетъринг навреме, моля свържете се с нас минимум 2 дни преди датата на събитието.

Поръчки приемаме всеки ден от 10ч до 22ч. на телефон 0899/910 895, както и на e-mail адрес: pantastic.bg@abv.bg

Как да платим?

Може да се заплати в брой при доставка или по банков път. Моля, данни за фактура да се изпращат на e-mail адресpantastic.bg@abv.bg

 

Доставка

При кетъринг поръчки над 100лв. с ДДС доставката е безплатнаДоставката се извършва в еднократни алуминиеви плата, които могат и да се сервират директно пред гостите.