Ние сме Пантастик

Нашата история

Нашата история започва преди 12 години, когато изпълнени с ентусиазъм и множество идеи се хвърлихме в дълбините на динамичния и конкурентен Fast Food / Food To Go бранш. Първият ни обект в родния Бургас беше по-скоро скромен и импровизиран, но изграден с много желание и хъс. А скоро след това предлагането ни вече започваше да се радва на голяма популярност. 

Преминахме през най-различни метаморфози. Познахме моменти както на експанзия, така и на свиване. Обучихме десетки служители, адаптирахме концепцията си към общо 11 разнородни локации и пространства, сред които обекти в молове, улични търговски обекти с и без седящи места, shop in shop концепции, плажни заведения и поп-ъп събития. След извънредно предизвикателната за целия бранш Ковид ситуация, успяхме да съхраним 3 от локациите си, които работят без прекъсване до днес.

Към днешна дата сме горди създатели на първия и единствен български фудбранд с фокус монопродукта палачинка, който работи с успешен скалируем бизнес моделИ нямаме търпение да изследваме неговия потенциал!

Множеството сценарии, през които сме преминали през годините, ни помагат да сме гъвкави координатори на дейността на нашите франчайз партньори и да имаме готови решения за всевъзможни бизнес предизвикателства.

палачинки-пантастик-pantastic-pancakes-manager-slavov-ivelin

Пантастична концепция

Фаст фууд с изискан вкус. Мит или реалност?

В традиционното разбиране изисканият вкус е привилегия на високите слоеве на обществото и се приписва предимно на деликатеси, екзотичните плодове, морски дарове, скъпи вина и десерти, поднесени в сребърни блюда.

Противоположно обаче е нашето виждане: има далеч по-непретенциозни храни, вариации и комбинации, които умело галят небцето, а са принудени да се задоволяват с резервната скамейка на “неделната закуска”. 

Палачинката се завръща на трапезата! 

(Mакар, че не е слизала от там.) Но в неподозирано многообразие и по всяко време на деня. 

С въображение и опит даваме заслужен нов хоризонт на това богато интерпретирано ястие в световната кухня. Защото изисканият вкус се дължи на познаване на вкусовите качества на продуктите и тяхното правилно комбиниране. Добре обмислените комбинации не претоварват сетивата, а ни оставят да усетим всички оттенъци на вкуса.

Нашият модел

включва утвърдени работни практики, които през годините са доказали своята ефективност.

Постоянен контрол на качеството

Поддържане на фирмена етика, ориентирана към индивида

Оптимизация на труда

Спазване на високи хигиенни изисквания

Модерно технологично оборудване

Нашата мисия

Разкошът на избора. Достъпен. Ежедневно. И по твой вкус.

Палачинковите ни специалитети предлагат пълноценно и разнообразно хранене. Прилагайки гъвкава политика, ние се стремим нашите продукти да бъдат адаптирани според финансовите специфики на пазара, без компромиси с качество и ресурси. С нас, клиентът преоткрива любими вкусове от детството и създава нови за бъдещето.

Визията ни занапред

Сити и доволни клиенти във всеки голям български и европейски град!