НОВА ЛОКАЦИЯ В МЕДЕН РУДНИК БУРГАС!
Заповядайте в новооткрития ни обект в комплекс ''Меден Рудник'' гр. Бургас. Работим всеки ден от 08:00 до 24:00 ч.
ПОРЪЧАЙ ЗА ВКЪЩИ
СОФИЯ Е ВЕЧЕ ПО-ВКУСНА!
Очакваме ви в нашия апетитен хотспот Пантастик на ул. "Ангел Кънчев" № 10!
Към локацията
ИМА НИ И В QUARTAL FOOD PARK
Ще ни намерите на бул. Черни Връх 69 в Quartal Food Park, Тук е мястото, където можеш да разпуснеш с приятели и да хапнеш нещо вкусно!
НАШАТА КОНЦЕПЦИЯ
АМЕРИКАНСКИ ПАЛАЧИНКИ
Въздушни и пухкави... По оригинална рецепта с много неустоими съставки. Опитахте ли ги?
ПОРЪЧАЙ СЕГА!
PLOVEDIV, ЗДРАВЕЙ!
Посетете ни в Пловдив в Мол Марково Тепе. Доставяме всеки ден от 09 до 23 ч.
ПОРЪЧАЙ В ПЛОВДИВ
СТАНИ НАШ ПАРТНЬОР!
15 години опит и гъвкава концепция без конкуренция. Разберете повече за нашия франчайз модел!
НАШАТА КОНЦЕПЦИЯ
Предишна
Следваща

Поръчай бързо и лесно

Ние сме Палачинки Пантастик

С над 15 години опит в бранш с множество и безспирни предизвикателства, ние сме горди да сме първият български бранд, специализиран в производството на монопродукта палачинки, който работи със съвременен и успешен франчайз модел. Бургас, София и Пловдив са нашите кулинарни дестинации – за сега.

Нашите заведения

Ще намерите Палачинки Пантастик на централни и оживени места в Бургас, София и Пловдив. Работим всеки делничен ден при строго спазване на правилата за хигиена против разпространението на Ковид-19. Повече подробности за работното ни време и точното местоположение можете да разберете тук:

Кетъринг за всеки повод

Правилно, кетъринг с палачинки! На пръв поглед нетрадиционно меню. Но пък много креативно! Всяка хапка е малка изненада, а с любима храна и богато разнообразие е лесно да се засити и най-капризният гост.

Вкус към качеството

Нашата храна е прясно приготвена със свежи и качествени продукти от предимно местни български производители. Обогатяваме менюто с разнообразни рецепти, обичаме да експериментираме и да творим с респект и любов към това, което правим.

Заедно срещу COVID-19

В името на общото здраве Палачинки Пантастик призовава своите клиенти към повишено внимание и отговорност. Носенето на предпазна маска и спазването на минимална дистанция при посещение на наш обект са задължителни. Препоръчваме безконтактно приемане на поръчаната по куриер храна. Правилата за хигиена и превенция на разпространяване на вируса се спазват стриктно от нашия персонал по време на изготвяне на поръчките.

Палачинки Пантастик е бенефициер на проекти по Оперативна Програма иновации и конкурентноспособност.